Fifa-cata
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Fifa-cata

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Liga 1 Burger

In jos 
+5
alex
Ionutz90_kaka
andrei
irinel
catalin
9 participan?i

Cine credeti ca va castiga campionatul?
1.Dinamo
Liga 1 Burger I_vote_lcap33%Liga 1 Burger I_vote_rcap
 33% [ 5 ]
2.Cfr Cluj
Liga 1 Burger I_vote_lcap13%Liga 1 Burger I_vote_rcap
 13% [ 2 ]
3.Steaua
Liga 1 Burger I_vote_lcap47%Liga 1 Burger I_vote_rcap
 47% [ 7 ]
4.Rapid
Liga 1 Burger I_vote_lcap0%Liga 1 Burger I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
5.Poli Timisoara
 0% [ 0 ]
6.Vaslui
 0% [ 0 ]
7.Urziceni
 0% [ 0 ]
8.Craiova
Liga 1 Burger I_vote_lcap7%Liga 1 Burger I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
9.Otelu Galati
 0% [ 0 ]
10.Alta
 0% [ 0 ]
Total voturi : 15

AutorMesaj
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeMar Iul 15, 2008 3:12 pm

Cine credeti ca va castiga campionatul acest sezon?
Orice discutie despre campionatul Romaniei o puteti posta aici!

Va asteptam.
Sus In jos
irinel

irinel

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:15 pm

U.Craiova o sa castige camp daca nu un loc de uefa monkey geek asa ca FORTZAAAAAAAAAA STINTAAAAAAAAA rivala de moarte a craiovei este :pp: dar sa nu isi fac griji adminull ca aici e fifa nu liga 1 elephant sa fim ferpley uram bft tuturor Laughing echipelor din liga 1 farao jocolor Sleep
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:20 pm

Craiova daca prinde locul 6 e bn farao Campioana va fi DINAMO BUCURESTI, veti vedea vom face iar ravagi cu REDNIC. Laughing Wink :pp:

Liga 1 Burger Dinamo13
Sus In jos
andrei

andrei

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:41 pm

Locul 1-Steaua
2-CFR
3-Rapid
4-Timisoara
5-Dinamo.....
cam asa o sa fie clasamentu Like a Star @ heaven
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:43 pm

andrei_fifa a scris:
Locul 1-Steaua
2-CFR
3-Rapid
4-Timisoara
5-Dinamo.....
cam asa o sa fie clasamentu Like a Star @ heaven

EXTRAORDINAR

1-Dinamo
2-CFR
3.Rapid
4.Fc Arges Sleep
5.Timisoara
Sus In jos
andrei

andrei

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:52 pm

ce transferuri a facut dinamo pt sezonul nou :-?
am pus dinamo pe 5 pt ca a terminat pe 4 anu trecut si acum echipele rivale sau intarit..dar dinamo cu aceeasi echipa aproape nu stiu dak o sa faca fata....ma rog, e parerea mea. affraid
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:56 pm

Steaua pe cine a trasnferat, a luat un jucator care a jucat un meci intrun sezon drunken bom
Lui DINAMO nu ii trebuie jucatori ca are , si app ce zicea conducerea lui CFR ca DINAMO este singura contracandidata la CAMPIONAT. geek :pp: Laughing Wink Like a Star @ heaven Laughing
Sus In jos
Ionutz90_kaka

Ionutz90_kaka

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:57 pm

1. Steaua geek
2. FC Brasov geek
.............
dupaia nu ma intereseaza
Sus In jos
alex

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:58 pm

Hai ma nu va mai certati ca campionatul o sa il ia tot CFR uitativa si voi ce transferuri a facut.Steaua 0% la trasnferuri-Dinamo 10% -Rapid 30%

Sa nu uitam ca echipele mari se vor incurca de echipele din provincie.
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:59 pm

RESTU E CANCAN

drunken bom farao
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeSam Iul 19, 2008 1:21 am

andrei_fifa a scris:
ce transferuri a facut dinamo pt sezonul nou :-?
am pus dinamo pe 5 pt ca a terminat pe 4 anu trecut si acum echipele rivale sau intarit..dar dinamo cu aceeasi echipa aproape nu stiu dak o sa faca fata....ma rog, e parerea mea. affraid

Man dar ce transferuri a facut ma Steaua mai multi a dat si a dat jucatori importanti precum:Pepe Moreno, Dica si cel mai bun dintre toti MENDOZA . Si ce a cumparat ma pe Szekely si B.Stancu. Veti vede ce va face steaua daca prinde locul 4 este bn cat Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing king king :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven geek geek geek geek geek geek :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: :pp: afro Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
andrei

andrei

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeSam Iul 19, 2008 1:41 am

om trai si om vedea ...go steaua geek
Sus In jos
theo

theo

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeSam Iul 19, 2008 11:47 pm

1 Steaua
2 rapid
3 dinamo
4 cfr
5 unirea
6 tim... STEAUA CAMPIOANA...MEREU CAMPIOANA ROMANIEI...CU LACATUS ANTRENOR:x:x:x:

AVEM 11 EROI,MULTI ADVERSARI DE RAPUSI,AVEM NUME VESTIT ROSU-ALBASTRU CULORI FORZA STEAU FORZA STEAUA OLE OLE !!
Sus In jos
theo

theo

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeSam Iul 19, 2008 11:48 pm

dayro,szekely,stancu,arthuroX:X:X::X
Sus In jos
paulfifa
Moderator Global
Moderator Global
paulfifa

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 1:05 am

1.CFR
2.Timisoara
3.Dinamo
4.Rapid
5.Brasov
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 1:08 am

1 DINAMO
2.3.4.5 Restu e cancan
Sus In jos
paulfifa
Moderator Global
Moderator Global
paulfifa

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 2:09 pm

nu va fi dinamo pe primul loc ! :)
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 2:12 pm

Fc Arges afro
Sus In jos
paulfifa
Moderator Global
Moderator Global
paulfifa

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 3:42 pm

:)) nici vorba :P poate Otopeni castiga liga 1 Wink
Sus In jos
Tigru

Tigru

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeLun Mar 30, 2009 9:55 am

Forza Dinamo
Sus In jos
catalin
Admin
Admin
catalin

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeLun Mar 30, 2009 10:58 am

Dinamo Laughing Laughing
Sus In jos
andra_fifabest

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeLun Mar 30, 2009 11:01 am

Craiova:x cat
Sus In jos
paulfifa
Moderator Global
Moderator Global
paulfifa

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 5:03 pm

TM pe locuL 1 :d
Sus In jos
Continut sponsorizat

Liga 1 Burger Empty
MesajSubiect: Re: Liga 1 Burger   Liga 1 Burger Icon_minitime

Sus In jos

Liga 1 Burger
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Adauga Rezultat